skip to Main Content

Waarom zou u onnodig iets weggooien? De door u met zorg uitgekozen vloerbedekking. Dat prachtige tapijt, die heerlijke bank. Wij zorgen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw vloer- en raambedekking en meubels.

Met ons bedrijf leveren wij graag een bijdrage aan een duurzamere samenleving. Wij reinigen niet machinaal maar met de hand waardoor 99% van zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnt. Door het reinigen van uw spullen kunt u weer genieten van uw pronkstukken. Zo helpen we ú en het milieu.

Over wat wij belangrijk vinden kunnen we heel kort zijn: u! Wij hebben altijd persoonlijk contact met onze klanten en maken afspraken op de momenten dat het ú uitkomt. U kunt uw wensen met ons bespreken en vragen stellen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. En mocht u toch nog een vraag zijn vergeten of nog iets willen weten? Geen probleem, wij hebben een 24/7 service via WhatsApp.

Wij geven u graag duidelijkheid. Daarom vinden we het belangrijk dat u weet dat u na ondertekening van de inlever bon, akkoord gaat met onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden. Leest u ze rustig door en als u vragen en/of opmerkingen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.

Back To Top
Zoeken